Home / Justitie / Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

Autoturism de lux căutat de autoritățile din Germania, depistat de polițiștii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

         Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în valoare de 90.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

                În data de 03.01.2020, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism, înmatriculat în România.

         În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

         Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

         Autoturismul, în valoare de 90.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *