Tipareste acest articol
Home / 112 / Constanţa: 28 de locatari, evacuaţi dintr-un bloc în urma izbucnirii unui incendiu; o persoană – transportată la spital

Constanţa: 28 de locatari, evacuaţi dintr-un bloc în urma izbucnirii unui incendiu; o persoană – transportată la spital

Un număr de 28 de persoane au fost evacuate joi dintr-un bloc din municipiul Constanţa, în urma izbucnirii unui incendiu în bucătăria unuia dintre apartamente, proprietarul acestuia, care a suferit arsuri, fiind transportat la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, în urma izbucnirii incendiului apartamentul a fost inundat cu fum, de pe scara respectivă fiind evacuaţi 16 bărbaţi şi 12 femei.

La faţa locului au fost asistate medical cinci persoane, dintre care una, proprietarul apartamentului, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu arsuri la picioare.

Au fost trimise la locul incendiului patru autospeciale de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„A ars bucătăria apartamentului, pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi. A fost afectat apartamentul de fum şi apă”, au transmis reprezentanţii ISU „Dobrogea”. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *