Tipareste acest articol
Home / 112 / Constanța: Două străzi din cartierul Km 4-5 își schimbă regimul de circulație începând cu data de 19 septembrie

Constanța: Două străzi din cartierul Km 4-5 își schimbă regimul de circulație începând cu data de 19 septembrie

Mai exact, pe strada Progresului, circulația autoturismelor va fi posibilă dinspre strada Meșterul Manole către strada Sergent Nicolae Grindeanu, iar pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, traficul rutier se va desfășura dinspre strada Progresului către strada Meșterul Manole.  

Proiectul de resistematizare a traficului a fost realizat în urma vizitelor din teren și discuțiilor cu cetățenii, consultării cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cu experți în sistematizare rutieră, fiind analizat și avizat favorabil în cadrul Comisiei de Circulație.  

Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier iar siguranța pietonilor va crește. Conducătorii auto vor putea staționa și parca pe carosabil. 

În contextul noilor reglementări, recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *