Tipareste acest articol
Home / Stiri / Deputatul Amet Varol a participat la o întâlnire de lucru la Palatul Parlamentului cu noul Coordonator TIKA la București, Salih Yurc

Deputatul Amet Varol a participat la o întâlnire de lucru la Palatul Parlamentului cu noul Coordonator TIKA la București, Salih Yurc

Astazi 19 februarie, noul Coordonator TIKA la București,  Salih Yurc, a avut o întâlnire de lucru la Palatul Parlamentului cu reprezentanții comunitatii turce si tătare in Parlamentul României.

Cei doi deputati VAROL AMET respectiv IUSEIN IBRAM, au primit cu prietenie vizita delegatiei TIKA.Coordonatorul TIKA la București sa arătat deschis in vederea colaborarii pentru viitoarele proiecte cu ambele organizatii.

“ Am avut o întâlnire de lucru la Palatul Parlamentului cu noul Coordonator TIKA la București, Salih Yurc. A rămas ca Coordonatorul TIKA să efectueze o vizită de lucru în Constanța și Tulcea, pentru a se întâlnii cu membrii celor două comunități turce și tătare din România . ”, a transmis deputatul Varol AMET, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *