Tipareste acest articol
Home / 112 / Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 04.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 39, în stațiunea Eforie, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 34 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi acroșat mai multe indicatoare rutiere.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada 1 Decembrie din comuna Tortoman, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Mircea Vodă, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *