Tipareste acest articol
Home / Stiri / Marți, 13 Februarie, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor, CSM Constanța joacă primul meci din Main Round-ul EHF European League!

Marți, 13 Februarie, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor, CSM Constanța joacă primul meci din Main Round-ul EHF European League!

Marți, 13 Februarie, de la ora 19.45, în Sala Sporturilor, CSM Constanța joacă primul meci din Main Round-ul EHF European League!

După ce au eliminat-o, în preliminarii, pe finalista ediției trecute, Fraikin Granollers, constănțenii joacă acum și cu deținătoarea trofeului, Füchse Berlin, care a câștigat anul trecut competiția, cu 15 victorii în 16 meciuri!

Pentru buna desfășurare a meciului, se vor institui o serie de restricții, astfel:

– se va restricționa accesul autovehiculelor în parcarea Sălii Sporturilor pentru autovehiculele ce circulă pe Bd Tomis, marți, 13 februarie, în intervalul orar 06:00-21:30.

De asemenea, pe Strada Decebal se vor restricționa locurile de parcare din dreptul Sălii Sporturilor în intervalul orar 06:00-21:30;

– se va permite formarea unui culoar de acces din str. Mircea cel Bătrân – Parcare Sala Sporturilor și ieșire în Str. Mircea cel Bătrân.

Intrarea la meci este liberă! Hai, Constanța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *