Tipareste acest articol
Home / Justitie / Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în weekend

Pescuitul cu unelte neautorizate, una dintre faptele sancționate de jandarmii tulceni în weekend

2 infracțiuni pe linia braconajului  piscicol au fost constatate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână pe raza localității Sarichioi.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat în acest sfârșit de săptămână în cadrul unor acțiuni cu privire la braconajul piscicol, sesizându-se din oficiu în cazul a 3 bărbați care desfășurau activități ilegale privind pscuitul.

Sâmbătă, 17 februarie 2024, în jurul orei 12.30,  jandarmii au întocmit actele de sesizare în cazul unui bărbat care transporta în localitatea Sarichioi 28 kg de pește din specia scrumbie fără documente, conform Ordonanței de Urgență nr 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura. Cantitatea de pește a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil de colectare a peștelui.

În aceeași zi, alți 2 bărbați au fost depistați de jandarmi în timp ce pescuiau pe raza localității Sarichioi cu unelte neautorizate, astfel că au fost întocmite actele de sesizare, uneltele neautorizate fiind ridicate în vederea indisponibilizării și predării acestora către organele competente pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a 2 infracțiuni (loviri și alte violențe, conducerea unui vehicul fără permis) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *