Tipareste acest articol
Home / Stiri / SBK – inovatie germana de top in tehnologie, instalatii și încălzire

SBK – inovatie germana de top in tehnologie, instalatii și încălzire

Cand vine vorba de solutiile pe care le cauta acum, in 2020, expertii in instalatiile termice, nu putem sa nu incepem cu versatilitatea si durabilitatea. Aceste doua atuuri sunt poate principalele trasaturi pe baza carora se poate cladi orice operatiune de succes – in special in domeniul distribuitoarelor modulare pentru incalzirea in pardoseala. In intreaga Romanie, tot mai multi specialisti se indreapta cu tot mai mare incredere catre aceste solutii – din toamna anului 2020, articolele firmei nemtesti SBK – Kunststofftechnik sunt disponibile si aici, prin distribuitorul autorizat exclusiv SBK Romania. Intreaga gama de produse inovative ale acestui brand de renume poate fi descoperita, analizata si cumparata  online, la www.sbkromania.ro.

Compania SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH  este o companie producatoare/ furnizoare, fondata în 1971, ce activează în industria instalațiilor sanitare. Are sediul în Neuenstein, Germania.

15 Ani Garantie pentru Intreaga Oferta de Produse SBK  Romania

SBKRomania.ro, cu sediul central in Maramures, ofera in aceasta perioada o garantie reala de 15 ani de zile. Durata de viata poate atinge chiar si peste 35 de ani pentru mare parte din aceste articole.

Avantaje greu de egalat – zece beneficii rapide

  1. Costuri reduse – economiste bani si scurteaza timpul de lucru cu produsele inovatoare precum sistemul Multizone, distribuitoare pre-asamblate, cabinete și axuri.
  2. Un sistem modular ce permite adaptarea si extinderea rapida
  3. Siguranta si rezistenta – piesele SBK nu se corodeaza/ nu se oxideaza
  4. Montaj facil si simplu
  5. Pierderi neinsemnate de presiune
  6. Fiecare segment in parte este testat din fabrica la etanseitate
  7. Izolare de top gratie modulului de plastic cu camere de aer integrate
  8. Fabricat din materiale rezistente la temperaturi atât joase cât și înalte
  9. Perfecte pentru instalații de încălzire/răcire fără izolare suplimentară
  10. Distribuitoare gata de instalare cu accesorii incluse

Descopera toate punctele forte ale produselor SBK, imagini si filmari cu lucrari finalizate, demonstratii si oferte speciale pe siteul SBK Romania – distribuitoare modulare pentru incalzire in pardoseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *