Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii abaterilor la regimul rutier, precum și a faptelor antisociale.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.400 de lei, dintre care 9 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării prevederilor legale privind normele rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei, dintre care 6 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării prevederilor legale privind normele rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.600 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *