Tipareste acest articol
Home / Justitie / Articole vestimentare contrafăcute descoperite la P.T.F. Vama Veche

Articole vestimentare contrafăcute descoperite la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totalăde 12.000 lei,inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

În data de 03.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român, în vârstă de 53 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajele bărbatului, 56 articole vestimentare.Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din Turcia în scopul comercializării acestora.

Bunurile, în valoare de peste 12.000 lei  dacă ar fi fost comercilaizate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *