Tipareste acest articol
Home / Stiri / Avansări în grad la termen și un nou coleg la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

Avansări în grad la termen și un nou coleg la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea

În data de 02 august,  30 de cadre militare ( 3 ofițeri și 27 de subofițeri) din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care au îndeplinit stagiul minim în grad și condițiile prevăzute de Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare cu modificările ulterioare și completările ulterioare, au fost avansați în gradul următor.

Cei avansați au fost felicitați de către conducerea unității, care le-a înmânat noile grade și le-a transmis tuturor cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

De asemenea,în același cadru,a fost prezentat șinoul comandant de Pluton – sublocotenent Al-Hammadi Riad, care s-a alăturat colectivului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea. Absolvent al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”,  noul ofițer va urma o perioadă de acomodare cu cerințele postului, perioadă în care va cunoaște și întregul personal al unității.

Domnul inspector șef, colonel Bordei Ion, i-a urat succes în activitate sublocotenentului Al-Hammadi Riad și o carieră militară plină de realizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *