Tipareste acest articol
Home / Stiri / Aventura „LUDIS Fest” continuă în parcurile din Constanța

Aventura „LUDIS Fest” continuă în parcurile din Constanța

Festivalul mișcării ajunge vineri, 30 iulie, în Parcul Tomis 2. Începând cu ora 16:00, puteți experimenta noua rețetă de distracție din această vară: momente antrenante de dans și baschet.  

Copiii și tinerii vor putea participa la ”Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructuri de dans.

”Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului. Participanții sunt inițiați în jocul sportiv baschet de către antrenorii din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntarii proiectului, prin elemente de dribling și aruncări la coș, pe un teren amenajat pentru acest joc sportiv.

Surprizele nu se opresc aici. Personajele din desene animate, ședințele de face painting și tunurile de confetti vor crea o atmosferă de neuitat.

Până pe 4 septembrie, alte 4 parcuri din Constanța vor fi gazda festivalului. În perioada 06-07 august, „LUDIS Fest” va poposi în Parcul de la Casa de Cultură. Vineri, 13 august, antrenorii și instructorii de dans vor fi prezenți în Parcul din Poarta 6 iar pe 20 august, festivalul mișcării ajunge în Parcul Arheologic. În Parcul Tăbăcărie vor fi organizate două reprezentații care vor avea loc vineri, 03 septembrie și sâmbătă, 04 septembrie.

Proiectul „LUDIS Fest” este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Proiectul are drept obiectiv promovarea sportului în aer liber și îndrumarea copiilor și a tinerilor către activități sportive pe care să le practice cu regularitate pentru o viață sănătoasă într-o comunitate activă și implicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *