Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 26.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 26.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia, 107 perechi de pantofi sport,inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

          În data de 11.10.2020, în jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un autocar  înmatriculat în Turcia, care efectuează curse regulate Turcia – România.

          În urma controlului efectuat asupra autocarului, poliţiştii de frontieră au descoperit în locul rezervorului din partea dreaptă a acestuia, mai multe pungi în care se aflau 107 perechi pantofi sport, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

          Bunurile aparțineau conducătorului autocarului, un cetățean turc, în vârstă de 63 de ani.

           Produsele, în valoare de aproximativ 26.750 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *