Tipareste acest articol
Home / Stiri / Centrul de Vaccinare de la Năvodari revine la programul zilnic de funcționare începând de luni, 27 septembrie

Centrul de Vaccinare de la Năvodari revine la programul zilnic de funcționare începând de luni, 27 septembrie

În contextul demarării efectuării dozei 3 de vaccin împotriva COVID-19, programul de funcționare al Centrului de Vaccinare de la Năvodari va reveni la 7 zile din 7, timp de 12 ore/zi (în intervalul 08.00-20.00), începând de luni, 27 septembrie.

Doza 3 va fi administrată tuturor persoanelor care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua, cu oricare dintre vaccinurile pe bază de ARN mesager.

Doza 3 este ferm recomandată persoanelor cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe – persoane vulnerabile: peste 65 de ani, cu boli cronice – indiferent de vârstă, persoanelor din centre medico-sociale și alte categorii vulnerabile prevăzute în Strategia Națională de Vaccinare; precum și persoanelor cu risc mare de expunere – personal medico-social și din învățământ.

În continuare, persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 se pot prezenta la Centrul de Vaccinare de la Năvodari doar cu buletinul, fără a fi nevoie de o programare prealabilă în platformă.

Până în prezent, echipa medicală dedicată de la Năvodari a administrat 10.200 de doze Moderna și 430 de doze Johnson & Johnson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *