Tipareste acest articol
Home / 112 / CIRCULAȚIA A FOST RELUATĂ PE AUTOSTRADA A2 BUCUREȘTI-CONSTANȚA

CIRCULAȚIA A FOST RELUATĂ PE AUTOSTRADA A2 BUCUREȘTI-CONSTANȚA

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, incendiul fiind lichidat. Traficul se desfășoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155.

Reamintim faptul că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism, eveniment ce nu s-a soldat cu persoane rănite.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgență. Nu sunt persoane rănite, acestea au reușit să se autoevacueze. Traficul rutier este oprit pe sensul către București. Intervin pompierii pentru lichidarea incendiului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *