Tipareste acest articol
Home / Justitie / Doi palentinieni ascunşi într-un ansamblu rutier, descoperiți de către poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

Doi palentinieni ascunşi într-un ansamblu rutier, descoperiți de către poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit doi bărbaţi ascunși într-un ansmblu rutier sosit din Turcia.

În data de 21.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui ansamblu rutier care se deplasa pe ruta Turcia – România.

         Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit că în partea din spate a semiremorcii, cablul de siguranță era taiat, iar la deschiderea remorii, de către autoritățile vamale din Bulgaria, au fost găsite ascunse două persoane de sex bărbătesc care au declarat că sunt din Palestina.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări asupra conducatorului auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranți.

Cele două persoane au fost preluate de către autoritățile de frontieră bulgare, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *