Tipareste acest articol
Home / 112 / Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 6 august a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Secței 4 au depistat un tânăr, de 20 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate pe strada Eliberării din municipiul Constanța.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Zorile din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 14.25, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în afara localității 23 August, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Valea Dacilor din județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 28 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihai Viteazu din localitatea Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un tânăr, de 17 ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *