Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, în siguranță

Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, în siguranță

La sfârșitul acestei săptămâni,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul următoarelor evenimente: Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.

Astfel, începând de astăzi și până duminică, 26 septembrie,  centrul municipiului Tulcea va găzdui Târgul de Toamnă și Târgul Etno Dobrogea, jandarmii fiind prezenți în zona de desfășurare a evenimentului, respectiv Piața Civică.  Pe parcursul celor trei zile, vor urca pe scenă diferite formații de muzică și se vor prezenta atât produse tradiționale, cât și meșteșuguri populare. De asemenea, începând de mâine și până duminică, în orașul Măcin se va desfășura Festivalul Toamnei – Ziua Recoltei, unde jandarmii se vor asigura ca toți participanții să fie în siguranță.

Pentru ca manifestările să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților:

  • să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine
  • să nu participe în stare de ebrietate
  • să nu se implice în conflicte
  • să supravegheze cu atenție copiii
  • să fie atenți la bunurile personale
  • să respecte măsurile individuale de protecție stabilite în contextul stării de alertă 

Vă reamintim că puteți sesiza orice incident sau problemă jandarmilor aflați în teren sau prin apel la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *