Tipareste acest articol
Home / 112 / Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier  au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 14.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dobrogeanu Gherea din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au stabilit faptul că acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiele, mai exact ar fi avariat trei autoturisme, care se aflau parcate regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *