Tipareste acest articol
Home / 112 / Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat, pe bulevardul Mamaia un autoturism care se deplasa haotic. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 24 de ani, care a condus autoturismul în timp ce se afla sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă pentru cocaină. Bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și substanțelor din sânge.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu și ai poliției locale Ovidiu au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din orașul Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac, au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un buldoexcavator pe strada Mare din localitatea Cogealac, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *