Tipareste acest articol
Home / Comunitate / „LUDIS Fest” aduce bucuria mișcării în parcurile din oraș

„LUDIS Fest” aduce bucuria mișcării în parcurile din oraș

Baschet, dans, mascote, face painting, confetti și multe alte surprize vă așteaptă în această vară la Constanța. 6 parcuri din oraș vor fi animate de „LUDIS Fest”, un proiect lansat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Proiectul are drept obiectiv promovarea sportului în aer liber și îndrumarea copiilor și a tinerilor către activități sportive pe care să le practice cu regularitate pentru o viață sănătoasă într-o comunitate activă și implicată. Proiectul se adresează constănțenilor și turiștilor care doresc să participe la activități în aer liber.

Acțiunile se vor derula în perioada 23 iulie-4 septembrie în următoarele locații:

  • Parcul Gării: vineri, 23 iulie, între orele 16:00-20:00;
  • Parcul Tomis 2: vineri, 30 iulie, între orele 16:00-20:00;
  • Parcul Casa de Cultură: vineri, 06 august și sâmbătă, 07 august, între orele 16:00-20:00;
  • Parcul Poarta 6: vineri, 13 august, între orele 16:00-20:00;
  • Parcul Arheologic: vineri, 20 august, între orele 16:00-20:00;
  • Parcul Tăbăcărie: vineri, 03 septembrie și sâmbătă, 04 septembrie, între orele 16:00-20:00.

Activitățile antrenante promit un spectacol de dans și baschet. Copiii și tineri vor putea participa la ”Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructuri de dans.

Momentele de dans vor fi animate și de personaje din desene animate care se vor alătura participanților și dansatorilor.

”Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului. Participanții vor fi inițiați în jocul sportiv baschet de către antrenorii din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntarii proiectului, prin elemente de dribling și aruncări la coș.

Proiectul „LUDIS Fest” se va desfășura în măsura în care condițiile meteo sunt favorabile, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *