Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Mihail Kogălniceanu: Reținut de polițiști, pentru lovire sau alte violențe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Mihail Kogălniceanu: Reținut de polițiști, pentru lovire sau alte violențe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 11/12 septembrie a.c., acesta ar fi agresat fizic un bărbat, de 23 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător, pe o stradă din satul Piatra. Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, întrucât acesta a fost depistat, în aceeași seară, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tașaul din satul Piatra.

În cursul zilei de ieri a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *