Home / Comunitate / Parcările din incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” au fost reamenajate

Parcările din incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” au fost reamenajate

Primăria Municipiului Constanța a reabilitat cele două zone destinate staționării autovehiculelor. Echipele SC Confort Urban SRL au acționat ieri cu utilaje pentru turnarea covorului asfaltic în parcarea situată lângă terenul sintetic. S-au executat lucrări de refacere a stratului carosabil decopertat.

De asemenea, s-a intervenit cu echipamente pentru trasarea marcajelor rutiere. Locurile destinate staționării autovehiculelor au fost marcate corespunzător.

Intervențiile  asupra carosabilului vor continua în această săptămână pe bulevardul Tomis și pe străzile adiacente bulevardului Alexandru Lăpușneanu: pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardele Tomis și Alexandru Lăpușneanu, pe strada Salcâmilor, între strada Poporului și strada Farului și pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *