Home / Stiri / Primăria Orașului Năvodari a început distribuirea ajutoarelor europene destinate persoanelor defavorizate

Primăria Orașului Năvodari a început distribuirea ajutoarelor europene destinate persoanelor defavorizate

Echipa Direcției Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Năvodari a început, astăzi, distribuirea ajutoarelor alimentare și a pachetelor cu produse de igienă oferite persoanelor defavorizate din orașul Năvodari prin intermediul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD 2018-2021.

Distribuirea ajutoarelor europene se face în prezența unei echipe de la Serviciul Deconcentrate din cadrul Prefecturii Constanța.

Persoanele beneficiare sunt stabilite în conformitate cu prevederile OUG 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate – POAD. În total, 343 de persoane din orașul Năvodari vor primi ajutoare alimentare și pachete cu produse de igienă, majoritatea fiind beneficiari de venit minim garantat și alocație de susținere a familiei.

Pentru persoanele beneficiare aflate în imposibilitatea de a se deplasa, echipa Direcției Asistență Socială va asigura transportul ajutoarelor sociale la domiciliul acestora.

Distribuția pachetelor se va desfășura până în data de 27 august 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *