Home / Stiri / Primarul Florin Chelaru a preluat conducerea PSD Năvodari. „E un nou început, un altfel de a face politică”

Primarul Florin Chelaru a preluat conducerea PSD Năvodari. „E un nou început, un altfel de a face politică”

În lumina ultimelor evoluții de pe scena politică din Năvodari, primarul orașului, Florin Chelaru, a preluat șefia organizației locale a PSD. Decizia a fost luată de conducerea județeană a PSD Constanța, care a hotărât totodată si excluderea din partid a lui Nicolae Matei precum și a foștilor consilieri locali Coman, Stan și Cheizis.

De asemenea, fostul președinte al organizației PSD Năvodari, Vasile Moruzi, și-a pierdut toate funcțiile de conducere din partid, fiind acuzat că nu este decât o marionetă în mâinile găștii lui N.M..

Noul președinte al PSD Năvodari, primarul Florin Chelaru, spune că nu și-a dorit această funcție și că nu se consideră un politician de carieră.

„Nu m-au interesat funcțiile politice deoarece eu nu mă consider un politician de carieră. Eu sunt om de administrație, asta știu să fac cel mai bine. Însă, odată cu schimbările acestea, cu toate evenimentele din PSD Năvodari, pe care nici eu nici colegii mei nu ni le-am dorit, a trebuit să accept și această provocare. Pentru PSD Năvodari e un nou început, un altfel de a face politică. Voi deschide partidul către cetățeni, către oamenii care cred că politica de stânga le poate schimba în bine viața. Ce a fost în trecut am pus punct, acum e un nou capitol de care voi răspunde direct și pe care pot să mi-l asum în calitate de președinte.

Îi aștept pe toți năvodărenii care vor să se implice, care au proiecte și idei pentru oraș, care au ceva de spus, să vină la partid pentru a ne întâlni și a discuta constructiv ”, a declarat Florin Chelaru.

Acesta a refuzat să comenteze decizia foștilor colegi de a demisiona din funcția de consilier local, spunând că fiecare merge pe drumul său în viață: „Aș vrea să cred că a fost decizia lor, că toate vorbele aruncate le aparțin. Fiecare își alege drumul, eu nu pot decât să le mulțumesc pentru perioada în care au fost alături de mine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *