Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Restricții de trafic rutier strada Progresului 12.10.2021

Restricții de trafic rutier strada Progresului 12.10.2021

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului în cartierul KM 4-5. Mâine se vor institui restricții totale de trafic rutier pe un tronson al străzii Progresului

Recomandăm conducătorilor auto să evite miercuri, 13 octombrie, circulația pe strada Progresului, tronsonul delimitat de strada Liliacului și strada Meșterul Manole. Se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 08:00-16:00.

Pe strada Liliacului, procesul de reabilitare a carosabilului este aproape de finalizare. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între strada Sergent Nicolae Grindeanu și strada Progresului, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *