Tipareste acest articol
Home / Stiri / Se montează pavaj nou pe strada Unirii

Se montează pavaj nou pe strada Unirii

Zona pietonală se transformă într-un spațiu care sporește confortul și siguranța pietonilor. Este cel de-al doilea tronson al străzii Unirii care este reabilitat, după modernizarea sectorului de drum cuprins între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor.  

Echipele SC Confort Urban SRL intervin pe tronsonul cuprins între strada Zorelelor și strada Cașin. Se montează pavele care vor schimba aspectul trotuarelor și care vor îmbunătăți condițiile de circulație pentru pietoni.

Intervențiile vor continua pentru a acoperi toată zona pietonală decopertată și încadrată cu borduri noi, până la bulevardul Mamaia.

Ulterior, se vor efectua și lucrări de reabilitare a zonei carosabile.

Lucrări de modernizare a infrastructurii pietonale se desfășoară și pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

Pe strada Onești s-a asfaltat suprafața pietonală pe o parte a străzii iar pe cealaltă porțiune se reconfigurează spațiul verde. Pe străzile Răchitași și Grozești, suprafața pietonală este reamenajată prin extinderea alveolelor cu spațiu verde.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sau cei care tranzitează zonele unde se efectuează lucrări sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *