Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Spațiile verzi din municipiul Constanța sunt îngrijite zi și noapte!

Spațiile verzi din municipiul Constanța sunt îngrijite zi și noapte!

Spațiile verzi din municipiul Constanța au nevoie de îngrijire corectă și constantă! În acest sens, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmelor prestatoare și beneficiarii venitului minim garantat acționează zilnic în acest sens: cosesc, sapă, greblează, igienizează, plivesc, prășesc etc.

Lunile caniculare de vară sunt critice pentru plante, de aceea, udarea corectă și regulată a acestora contribuie în mod estențial la aspectul și dezvoltarea lor.

Încă de la începutul lunii iunie, în Constanța, spațiile verzi au beneficiat de udare corectă, atentă și constantă. Așa cum specialiștii recomandă, plantele au fost udate în fiecare noapte, între orele 19:00 și 08:00, exceptând perioadele cu precipitații. Spatiile verzi care nu dispuneau de o instalatie de irigare au fost udate cu furtunul.

Lipsa apei vara este una dintre problemele care trebuie evitate cu orice preț, deoarece soarele este atât de intens încât poate usca rădăcinile foarte repede.Și pentru că ne dorim ca sutele de mii de flori care înfrumusețează orașul să fie frumoase și sănătoase, acest aspect a fost tratat cu maximă seriozitate de Primăria Constanța.

Vă rugăm și pe dumneavoastră să respectați munca echipelor de la Spații Verzi, să păstrați curățenia și să nu distrugeți spațiile verzi din oraș. În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a plantelor, sesizați Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241.484205 și 0341.922 sau pe email: politia.locala@primaria-constanta.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *