Tipareste acest articol
Home / Stiri / Spațiul de recreere de la Delfinariu a fost revitalizat

Spațiul de recreere de la Delfinariu a fost revitalizat

Aspectul peisagistic al zonei situate la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja s-a schimbat complet prin montarea rulourilor de gazon pe spațiile verzi nou-înființate. Peste 1.000 de metri pătrați de rulouri de gazon acoperă zonele cu spațiu verde.  

Lucrările sunt complexe și presupun așternerea unui strat de pământ vegetal, nivelarea acestuia, turnarea unui strat fin de nisip pentru drenajul solului și montarea rulourilor naturale de gazon ce vor fi întreținute permanent de un sistem de irigații.  

De asemenea, se lucrează la amenajarea jardinierelor și a zidurilor de susținere a spațiului verde. Se montează cofraje în care se toarnă beton, iar spațiile reconstruite se decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.  

Vizitatorii se pot bucura de un spațiu special amenajat pentru petrecerea timpului liber, cu alei de acces moderne și mobilier urban nou.   

Prin aceste lucrări, Primăria Municipiului Constanța continuă să reconfigureze spațiile urbane pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorii orașului.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *