Home / Comunitate / TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „CĂLUȚUL DE MARE” vă invită la spectacole

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „CĂLUȚUL DE MARE” vă invită la spectacole

 TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „CĂLUȚUL DE MARE” din Constanța vă invită  SÂMBĂTĂ, 15 august 2020, ora 19.00 și DUMINICĂ, 16 august 2020, ora 19.00, la spectacolele susținute în cadrul evenimentului „AMFITEATRU CULTURAL”, din MAMAIA, PIAȚETA PERLA. Spectacolele se desfășoară ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ ÎNCEPÂND CU ORA 19.00, IN PERIOADA 25 IULIE-30 AUGUST 2020.

Acest eveniment face parte din Festivalul „BE.SAFE-BEST SUMMER ART FEST”-CONSTANȚA 2020, organizat de TEATRUL DE STAT CONSTANȚA, în parteneriat cu CONSILIUL JUDEȚEAN CONSTANȚA, autoritate a administrației publice locale din România, ce subvenționează și sprijină teatrul de păpuși constănțean, pe scena pusă la dispoziția instituției, prin amabilitatea PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI CONSTANȚA .

Mulțumim, pe această cale, Grupării mobile de Jandarmi Tomis Constanța, Poliției Mamaia și Direcției de Pază a Județului Constanța pentru sprijinul acordat, ca aceste eveniment să se desfășoare in cele mai bune condiții!

Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena din PIAȚETA PERLA, MAMAIA vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, in conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/ 19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii și publicat în Monitorul Oficial nr. 531/ 19 iunie 2020.

Astfel, SÂMBĂTĂ, 15 AUGUST 2020, ORA 19.00, micuții spectatori, alături de părinți, bunici, frați și surori vor putea viziona spectacolul CAPRA CU TREI IEZI, după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu durata de 55 minute; regia: Gabriel Apostol, scenariul: Cristian Pepino, scenografia: Daniela Drăgulescu, muzica: Dan Bălan        

In distribuție: Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Ion Ciolan

DUMINICĂ, 16 AUGUST 2020, ORA 19.00, cei mici sunt așteptați la spectacolul „POVESTEA PORCULUI”, după Ion Creangă, spectacol recomandat tot 3+, cu o durată de 55 minute, regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu , muzica: Dan Bălan și

scenografia: Adrian Ștefănescu.

In distribuție: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu

               Voci: Aneta Forna-Christu, Tiberiu Roșu, Claudia Brădescu, Ion Ciolan

MENȚIONĂM CĂ ACCESUL LA SPECTACOLE ESTE GRATUIT, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE ȘI RESPECTÂND TOATE NORMELE DE SIGURANȚĂ SANITARĂ PENTRU PUBLICUL SPECTATOR ȘI PERSONALUL ARTISTIC!

PERSOANELE CARE REFUZĂ SĂ LE FIE VERIFICATĂ TEMPERATURA NU VOR AVEA ACCES ÎN LOCAȚIE!

REZERVAREA LOCURILOR SE POATE FACE LA NUMĂRUL DE TELEFON 0765 236319 DE LUNI PÂNĂ VINERI INTRE ORELE 09.00-15.00, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! CINE NU SE PREZINTĂ PÂNĂ LA ORA 18.30, CONFORM REZERVĂRII TELEFONICE, ACEASTA ÎȘI PIERDE VALABILITATEA!

 REZERVĂRILE SE POT FACE EXCLUSIV PENTRU SPECTACOLELE DIN SĂPTĂMÂNA ÎN CURS!

SE INTERZICE CONSUMUL DE MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ, ÎN AFARĂ DE RECIPIENTE INDIVIDUALE, CU CAPAC (se interzice folosirea paielor de unică folosință) IAR MÂNCAREA TREBUIE SĂ FIE AMBALATĂ INDIVIDUAL, SIGILATĂ, CONFORM NORMELOR ÎN VIGOARE!

PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI ȘI PENTRU A PĂSTRA DISTANȚAREA FIZICĂ, VĂ RUGĂM SĂ VĂ PREZENTAȚI CU CEL PUȚIN 30 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.

DRAGI COPII, VĂ MULȚUMIM CĂ SUNTEȚI ALĂTURI DE NOI, ÎN FIECARE SÂMBĂTĂ ȘI DUMINICĂ DIN LUNA AUGUST,  ÎN PIAȚETA PERLA DIN MAMAIA, SĂ VIZIONAȚI UNELE DIN CELE MAI FRUMOASE POVEȘTI ALE LUI ION CREANGĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *