Home / Stiri / Vezi programul de Duminică, 09 februarie, a proiecțiilor găzduite de sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Vezi programul de Duminică, 09 februarie, a proiecțiilor găzduite de sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Duminică, 09 februarie, de la ora 15:00, Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Mark Strong, George MacKay și Colin Firth joacă în drama „1917: Speranță și moarte”. Acțiunea are loc în timpul Primului Război Mondial, în aprilie 1917, când doi tineri soldați dintr-un regiment britanic trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic care ar putea salva viața a 1600 de confrați altfel condamnați la moarte sigură.

Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.

De la ora 20:00, filmul „Gangsteri cu stil”, regizat de Guy Ritchie, în care intrigile, mita, șantajul și amenințările se țin lanț, încheie Seria de producții din acest weekend. Mickey Pearson(Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă, ceea ce declanșează un război incendiar.

Preț bilet: 16 lei întreg; 4 lei copii/elevi/studenți; 8 lei pensionari.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *