Tipareste acest articol
Home / Stiri / Zeci de copaci și crengi care au fost rupte de furtuna puternică de sâmbătă seara continuă să fie îndepărtate de pe domeniul public de către angajații Primăriei Municipiului Constanța cu sprijinul lucrătorilor societăților contractate pentru întreținerea spațiilor verzi sau salubritate și ai SC Confort Urban

Zeci de copaci și crengi care au fost rupte de furtuna puternică de sâmbătă seara continuă să fie îndepărtate de pe domeniul public de către angajații Primăriei Municipiului Constanța cu sprijinul lucrătorilor societăților contractate pentru întreținerea spațiilor verzi sau salubritate și ai SC Confort Urban

Zeci de copaci și crengi care au fost rupte de furtuna puternică de sâmbătă seara continuă să fie îndepărtate de pe domeniul public de către angajații Primăriei Municipiului Constanța cu sprijinul lucrătorilor societăților contractate pentru întreținerea spațiilor verzi sau salubritate și ai SC Confort Urban.

În cursul zilei de astăzi s-a intervenit pentru tăierea și degajarea carosabilului sau aleilor de copacii sau crengile căzute pe b-dul Mamaia la Spitalul Militar, str. Adamclisi, nr.7; str. Soveja-Petrom; b-dul. Tomis colț cu str. Farului; str. Cișmelei bl.A spre Lotus; str. Dionisie ce Mic nr. 44; str. Badea Cârțan nr.31,bl.K15, sc.A; b-dul. Alexandru Lăpușneanu, nr.171, bl.S3; b-dul Ferdinand în Parc Gară, în zona Dioda; pe str. Theodor Burada în zona Autogării; str. Theodor Burada, nr.6; str. Topolog, nr.5,bl.C3; b-dul I.C.Brătianu, nr.56, Bl.B3,sc.A; str. Vasile Pârvan, nr.19-22; b-dul I.C.Brătianu în zona magazinului Cora; str. Trandafirului, nr.30; str. Crizantemei, H1; str. Stejarului, nr.1, bl.L; b-dul Mircea cel Bătrân în zona Victoria; Școala Gimnazială nr.17 „Ion Minulescu“; Școala Gimnazială nr.3 „Ciprian Porumbescu“; str. Unirii, nr.12, bl.U5; str. Ion Rațiu, bl.PA6B, sc.C.

Intervențiile în teren vor continua zilele următoare până la rezolvarea tuturor sesizărilor ori situațiilor întâlnite în teren.

Rugăm constănțenii, agenți economici și asociații de proprietari să semnaleze în continuare orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *