Home / 112 / Acțiune a polițiștilor din Medgidia

Acțiune a polițiștilor din Medgidia

La data de 27 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța și polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale. În intervalul orar menționat, poliiștii au controlat 32 de autoturisme și au legitimat 48 de persoane.

În urma acțiunii au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.925 de lei, dintre care 7 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și un set de numere de înmatriculare.

Exemplu:

În jurul orelor 17.50, un bărbat de 28 de ani a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul are expirată autorizația provizorie de circulație, autoturismul nefiind înmatriculat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *