Home / Stiri / CONSTANTA:Dosare penale întocmite de polițiști

CONSTANTA:Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Mangalia și ai Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 4, în stațiunea Costinești, fără a avea drept de circulație în România.

La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 23.35, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Șoseaua Constanței din localitatea Cumpăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 00.15, poliţişti din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *