Home / Justitie / CONSTANTA: Mandat european de arestare, pus în executare de poliţişti

CONSTANTA: Mandat european de arestare, pus în executare de poliţişti

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, faptă ce ar fi fost comisă pe teritoriul Marii Britanii. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat pe raza comunei Independența un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile britanice.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile britanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *