Tipareste acest articol
Home / Justitie / A distrus mai multe autoturisme, dar a fost imediat identificat de jandarmi

A distrus mai multe autoturisme, dar a fost imediat identificat de jandarmi

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru că a distrus prin lovire mai multe autoturisme, avariindu-le parbrizele și oglinzile laterale.

Ieri,  în jurul orei 22.43, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflaţi în misiune de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Tulcea,  au fost sesizaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din municipiul Tulcea.

Ajunşi în mod operativ la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat care încerca să fugă de la fața locului.

S-a procedat la urmărirea, imobilizarea și conducerea acestuia la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în vederea continuării cercetărilor și lămurirea tuturor aspectelor ce au condus la un astfel de gest.

Întrebat fiind de cele întâmplate, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, nu a putut relata ce s-a întâmplat întrucât se afla într-o stare vădită de ebrietate, fiind incoerent în vorbire și având un comportament agitat.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *