Tipareste acest articol
Home / Justitie / Hârșova :Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Hârșova :Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus unautoturism pe strada Prospectul Dunării din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să se supună atât testării cu aparatul etilotest, cât și prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, având expirată autorizația de circulație provizorie.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 46 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 223, în comuna Rasova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *