Tipareste acest articol
Home / 112 / Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din comuna Istria, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând fiind pozitiv la canabis. Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Totodată, cu ocazia controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite și ridicate un plic cu substanțe susceptibile a produce efecte psiohactive, precum și un pachet de foițe pentru țigarete.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DN22, în satul Tariverde, fiind sub influența băuturtilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturtilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele s-a constituit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *