Tipareste acest articol
Home / Comunitate / O nouă ediție „Dancing with the stars” vă așteaptă cu spectacole inedite de film, muzică și dans  

O nouă ediție „Dancing with the stars” vă așteaptă cu spectacole inedite de film, muzică și dans  

Proiectul organizat de Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația Talent-Art Constanța continuă pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord. Joi, 11 august, de la ora 20:30, aveți ocazia să participați la spectacolul de dansuri tradiționale oferit de Comunitatea Elenă Elpis Constanța și trupa „Total Dance Show” și să vizionați pelicula „Zorba Grecul”.  

Filmul este ecranizarea romanului cu același nume a lui Nikos Kazantzakis. Exuberanța lui Zorba, capacitatea caracterului de a vedea numai partea senină a vieții și de a transfera atitudinea sa optimista si celor din jur, combinate cu metafora dansului pe plaja pustie fac din acest film o capodoperă. De asemenea, actori ca Irene Papas și Alan Bates își joacă rolurile cu profesionalism, interpretând caractere puternice cu mare autenticitate.  

Până pe 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.    

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *