Tipareste acest articol
Home / 112 / Misiunile executate în acest weekend de jandarmii tulceni

Misiunile executate în acest weekend de jandarmii tulceni

Un bărbat a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei, după ce a aruncat deșeurile provenite din gospodărie în altă parte decât în sistemul de colectare separată a deșeurilor municipale gestionate de operatorii economici.

Bărbatul a ales să arunce deșeurile provenite din gospodărie pe un teren viran din municipiul Tulcea, însă fapta sa a fost sesizată și sancționată de către jandarmii tulceni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Nu a fost singura sancțiune contravențională aplicată de jandarmii tulceni în acest weekend, în total fiind constatate 32 de sancțiuni contravenționale, dintre care 8 avertismente, pe timpul executării misiunilor independente. Valoarea totală a amenzilor este de peste 17.000 lei, fiind sancționate fapte precum aruncarea de ambalaje sau resturi în locuri publice,  spălarea vehiculelor pe drumuri sau în alte locuri publice, nerespectarea unor măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, jandarmii tulceni au constat în mod independent o infracțiune și au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *