Tipareste acest articol
Home / Comunitate / Se recondiționează carosabilul pe un tronson al străzii Narciselor. Traficul rutier este restricționat total

Se recondiționează carosabilul pe un tronson al străzii Narciselor. Traficul rutier este restricționat total

În cartierul Km 4-5, continuă procesul de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Pe strada Narciselor, se intervine astăzi și mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului, pe tronsonul delimitat de  străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, după ce în cursul săptămânii trecute s-a reabilitat trama stradală pe strada Meșterul Manole. Se asfaltează trotuarele, carosabilul iar spațiile pentru parcarea autovehiculelor sunt reconfigurate. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *